Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під час активного відпочинку, хайкінгу, активного туризму або у польових умовах воєнного часу необхідно мати із собою їжу, яку можна швидко та легко приготувати, однак щоб вона при цьому була поживною та ситною. Саме для таких випадків і була виготовлена сублімована їжа!
Сублімація - це унікальна технологія консервації продуктів, за якої зі свіжих продуктів вакуумним способом видаляють вологу. Така обробка зменшує обʼєм та масу продуктів у 5-10 разів, однак залишає всі корисні властивості, смак та аромат, а також збільшує їхній термін придатності.
Як готувати:
Налити в пакет 300-400 мл гарячої води, перемішати, закрити zip-замок, почекати 5-10 хвилин.
Склад та характеристики:
1. Склад: горохові пластівці, картопляні пластівці, варена курка (11%), морква, смажена цибуля, кріп, часник, петрушка, чорний перець, сіль.
2. Поживна цінність на порцію готової страви:
- білки: 16,2 г;
- вуглеводи: 29,6 г;
- жири: 1,1 г.
3. Калорійність: 207 ккал.
4. Маса: 65 г.
5. Об'єм готової страви: 350-400 г.