Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під час активного відпочинку, хайкінгу, активного туризму або у польових умовах воєнного часу необхідно мати із собою їжу, яку можна швидко та легко приготувати, однак щоб вона при цьому була поживною та ситною. Саме для таких випадків і була виготовлена сублімована їжа!
Сублімація - це унікальна технологія консервації продуктів, за якої зі свіжих продуктів вакуумним способом видаляють вологу. Така обробка зменшує обʼєм та масу продуктів у 5-10 разів, однак залишає всі корисні властивості, смак та аромат, а також збільшує їхній термін придатності.
Як готувати:
Струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 350 мл (до рівня 7 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою.
Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно!
Склад та характеристики:
1. Склад: сушена варена яловичина, пластівці гречані пропарені, цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, соняшникова олія, сіль, перець.
2. Поживна цінність на порцію готової страви:
- білки: 12,93 г;
- вуглеводи: 66,8 г;
- жири: 2,0 г.
3. Калорійність: 320,2 ккал.
4. Маса: 100 г.
5. Об'єм готової страви: 450 г.