Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під час активного відпочинку, хайкінгу, активного туризму або у польових умовах воєнного часу необхідно мати із собою їжу, яку можна швидко та легко приготувати, однак щоб вона при цьому була поживною та ситною. Саме для таких випадків і була виготовлена сублімована їжа!
Сублімація - це унікальна технологія консервації продуктів, за якої зі свіжих продуктів вакуумним способом видаляють вологу. Така обробка зменшує обʼєм та масу продуктів у 5-10 разів, однак залишає всі корисні властивості, смак та аромат, а також збільшує їхній термін придатності.
Як готувати:
Струсити пакет, відкрити та залити страву окропом 220-250 мл, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 7-9 хвилин.
Склад та характеристики:
1. Склад: сушена варена яловичина, пластівці гречані пропарені, цибуля сушена, морква сушена,корінь пастернаку сушений, хмелі-сунелі, сіль, перець.
Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів.
2. Поживна цінність на порцію готової страви:
- білки: 24,3 г;
- вуглеводи: 51,6 г;
- жири: 1,2 г.
3. Калорійність: 345 ккал.
4. Маса: 100 г.
5. Об'єм готової страви: 350 мл.