Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під час активного відпочинку, хайкінгу, активного туризму або у польових умовах воєнного часу необхідно мати із собою їжу, яку можна швидко та легко приготувати, однак щоб вона при цьому була поживною та ситною. Саме для таких випадків і була виготовлена сублімована їжа!
Сублімація - це унікальна технологія консервації продуктів, за якої зі свіжих продуктів вакуумним способом видаляють вологу. Така обробка зменшує обʼєм та масу продуктів у 5-10 разів, однак залишає всі корисні властивості, смак та аромат, а також збільшує їхній термін придатності.
Як готувати:
Відкрити пакет та дістати поглинач кисню, додати 400 ml/мл окропу (до рівня 10 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та настояти протягом 10 хвилин.
Як зберігати: в сухих, чистих, без стороннього запаху, захищених від світла та добре вентильованих приміщеннях при температурі не більше 20 ⁰С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Склад та характеристики:
1. Склад: суміш шматочків сублімованих овочів (50 %)(буряк, морква, перець солодкий, цибуля зелена, томат, часник порошкоподібний), філе куряче варене сублімоване (39 %), сіль кухонна.
2. Поживна цінність на порцію готової страви:
- білки: 12,2 г;
- вуглеводи: 10,3 г;
- жири: 7,8 г.
3. Енергетична цінність: 673,2 кДж.
4. Калорійність: 160,7 ккал.
5. Маса: 36 г.